Відома українська співачка і акторка Анна Трінчер представила нову пісню, і заспівала наживо спеціально для любителів її творчості.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться кадрами з концертів, подорожей, а також просто з особистих фотосесій. У Анни Трінчер досить велика аудиторія, яка числиться з 1,6 мільйонів користувачів.

Відбувався цей захід в одному з київських залів для подібних івентів. Анні Трінчер вдалося зібрати на презентації нової композиції, яка за її словами стала початком нової ери в її кар'єрі, величезну кількість журналістів, друзів, блогерів і представники телеканалів. До слова, деякі особи приїхали спеціально з інших міст, щоб нічого не пропустити.

Композиція стала доступна тільки опівночі, 3 вересня, проте ексклюзивно гості могли почути це на день раніше. Крім того, ще й наживо.

"ПРЕМ'ЄРА ВІДБУЛАСЯ! Це було неймовірно! Я неймовірно вдячна всім хто зі мною розділив це щастя❤️❤️ я багато сміялися, обіймалася, говорила, співала, плакала. Було все! Спасибі!"- сказано в публікації. Також, вона подякувала всім тим, хто був причетний до організації презентації.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

При цьому, не завжди все йшло за планом. Наприклад, гості не могли публікувати stories в соціальну мережу Instagram. Все через те, що по всьому світу стався наймасштабніший збій в історії, який вдалося порозумітися тільки до вечора.

Нагадавши, Jerry Heil і Анна Трінчер після сварки заспівали дуетом, але розгнівали українців: "Як низько". Jerry Heil і Анна Трінчер представили шанувальникам спільну композицію

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil" злила "відверті фото Анни Трінчер, зірка TikTok помстилася: "дуже негарно". Jerry Heil запевнила, що скріншот листування з Анною Трінчер опублікувала випадково

Також Знай.ua писав, фаворитка Павла Зіброва Анна Трінчер з побитим бойфрендом заявили про поповнення