Молодий львів’янин наловив риби на чемпіонство світу. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Як зазначається, 22-річному львів’янину Назару Боженко вдалося стати абсолютним чемпіоном світу з ловлі риби спінінгом з берега.

Крім того, національній збірній України скорилася перемога у загальнокомандному заліку. Змагання з риболовлі відбулися на гірській річці Вача в Болгарії 28-29 серпня.

Під час змагань учасникам нараховували бали за кожну правильно зловлену та відпущену рибу. При цьому зараховувалися лише особини форелі.

Назар Боженко

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

За словами керівника обласної федерації риболовного спорту Олега Ривака, представники нашої країни постійно беруть участь у чемпіонаті світу, і вже двічі були на п’єдесталі пошани, зайнявши друге та третє місце.

Проте медаль в особистому заліку стала для України першою – та ще й одразу золотою.

Місця, де тренуються українські майстри спортивної рибалки, не розголошуються. Відомо лише, що це в Карпатах.

Наразі триває підготовка до Кубка України, який відбудеться на початку жовтня. А в 2022 році на озері в Прилбичах має відбутися чемпіонат світу з ловлі коропа.

Раніше повідомляли, рибалки натрапили на гігантське чудовисько, переплутавши його з колодою: "довжиною 2,5 метрів і вагою в кілька сотень кілограмів".

Як повідомляв Знай.uа, у Генічеську мертвих медуз повертають назад у море, гримить скандал: "ви що, діти?". Чоловіки вирішили поскидати медуз назад в море, при цьому скидаючи і сміття, яке було на пляжі. Це викликало обурення у відпочиваючих, тому зав'язався скандал.

Знай.uа писав, без медуз, штормів і недорого: топ-5 місць для відпочинку замість Чорного моря.