Учасники одного з найпопулярніших в Україні гуртiв "Антитіла" привітали країну та її жителів З Днем Незалежності. Артисти приєдналися до святкування, і наділи барвисті вишиванки в горах.

Новий пост з'явився на їхній сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являється інформація стосовно концертів, або ж просто атмосферні фотографії і ролики, як цей.

Всього за ними стежать щодня понад 85 тисяч користувачів, які з нетерпінням чекають нового контенту і музики від команди.

Цього разу всі учасники зібралися в горах, наділи красиві вишиванки, і записали привітання для українців.

Там вони відзначили, що є ровесниками своєї держави, і росли разом з ним, і ось, вже 30-та річниця.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Дорога України! Ми, ровесники твоєї Незалежності, вітаємо тебе з тридцятим днем народження. У тебе є все для того, щоб бути щасливою, вільною, незалежною. Прекрасна природа, розумний, світлий працьовитий народ! Ти-наше багатство а ми-твоє. Ти надихаєш жити, творити і боротися за тебе" - сказав у ролику фронтмен гурту Тарас Тополя.

У коментарях українці також почали вітати хлопців з цим святом, і написали щирі побажання.

Варто відзначити, що в цей день в країні заплановано величезну кількість заходів, серед яких військовий парад, а також кілька концертів, один з яких пройде на стадіоні НСК Олімпійський.

Нагадаємо, що Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!"