Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, що у нього відсутнє почуття часу.

Як відомо, нещодавно Євген повернувся з незабутньої відпустки в Італії, в яку він відправився зі своїм другом і вчителем шефом John Nocita. Тепер знаменитість включається в робочі процеси і соціальне життя, публікуючи нові пости для своїх шанувальників.

Кулінарний гуру розмістив відвертий пост у соцмережі Instagram. За його словами, він страждає від атрофованого відчуття часу. Для нього не мають значення дні тижня і час дня. Щоб не випасти з реальності і продовжити вести важливі процеси бізнесу, він використовує гугл-календар і асистент, в якому він звіряє в потрібних слотах час зі своїм графіком.

"Яка гидота той ваш час. Скільки це - 1 година/5 хвилин/30 хвилин - я нє грєбу. У мене 1 хвилина може тривати як 3 дні. От маю я атрофоване відчуття часу і все. Хірурги намагалися якось це вирішити, але не вийшло. Хочете зламати мій мозок - запитайте, що я робив позавчора або, прости господи, минулої середи", - написал кулинар.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

"Час для мене - це як хмаринка, що тягнеться. Там немає меж. Є лише один великий простір для існування. От схід сонця, зеніт та захід - то вже зрозуміліше. Тому, якщо ви губитеся в часі, то не хвилюйтеся, це норм. Я виживаю. І ви вижите.", - написав Євген.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко закохає світ в український борщ: уминають і просять ще.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко уявив себе Да Вінчі: українці ризикують залишитися без борщу

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко вижене "совок" зі шкільної їдальні: нагетси замість котлет і суп мінестроне