Український телеведучий, волонтер, громадський та політичний діяч Сергій Притула показав, як проводить відпочинок зі своєю родиною.

Відповідними кадрами Притула поділився у соцмережах.
Телеведучий зараз перебуває у літній відпустці разом зі своєю дружиною та трьома дітьми. Щоб розважитися вони вирішили поплавати на катері на річці Горинь поблизу Вишнівця.

Скріншот допису у фейсбук

"Осьо вам сердечко з відпустки! Діти. Жінка. Море. Книги. Сон. Відпочинком задоволений.Чого і Вам бажаю! Отримувати задоволення. І від роботи, і від відпочинку! Будьте здорові!", - так Сергій Притула підписав опубліковані фото.

Фото зі сторінки Сергія Притули

Також телеведучий опублікував два фото на якому позує зі своїм сином та донечкою. На першому фото Притула позує з донькою Соломією, яка показує серденько на камеру.

Фото зі сторінки Сергія Притули

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще
На другому ж фото Притула разом зі своїм сином Дмитром мило дивляться один на одного. При цьому Притула молодший тримає штурвал катера.

Фото зі сторінки Сергія Притули

Варто нагадати, що з першою дружиною Юлією Андрійчук Сергій Притула познайомився у 2007 році. Сергій виховує з Юлією сина Дмитра, який народився у 2008 році.
Влітку 2015 року Сергій одружився з Катериною Сопельник. 27 липня 2017 народилась донька Соломія, а 25 травня 2021 року у Сергія Притули та його дружини народилася дочка Стефанія.

Нагадаємо, Олександр Педан показав, що насправді об'єднує його з Сергієм Притулою: від таких шаленіють дівчата. Олександр Педан привітав Сергія Притулу з днем народження

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати". Сергій Притула святкує свій день народження

Також "Знай.ua" писав, Сергій Притула гучно відсвяткував народження доньки Стефанії: "А чому всі тверезі?". У Сергія Притули недавно народилася донька