Батьки - це найголовніше в житті кожної людини. Адже вони виростили і виховали нас в неймовірній любові і самовіддачі. Вони зробили все для своєї дитини, і дали йому все що могли і навіть більше.
Тому кожна дитина поважає своїх батьків і намагається віддати сторицею все те, що давали вони нам. Якщо ви далеко від своїх батьків, то, щоб допомогти їм, можна прочитати молитву. Ця молитва подарує їм здоров'я і захистить від усього поганого у важкі моменти.

Молитва у церкві, кадр з відео

Молитва за о батька і матір
Господи і Боже мій Ісусе Христе! Почуй молитву мою про батьків моїх (імена). Даруй їм однодумність і любов у всі дні життя їх. Зміцни тіла їх у здоров'ї, нехай послужать тобі справами милості і євангельського добра. Навчи мене завжди бути слухняним батьківському слову, визволи мене від лицемірства і лукавства в поводженні з ними і не позбав нас всіх виправдання на Страшному Суді твоєму. Амінь.

Нагадаємо, попросіть у Бога допомоги зцілитися: молитва, яка допоможе кожному. Які слова потрібно вимовляти регулярно, щоб вилікуватися.

Як повідомляв "Знай.ua", календар молитов на липень 2021: у ці хвилини ангел-хранитель чує найщиріші прохання. Саме в ці години ваш небесний охоронець може почути щирі молитви.

"Знай.ua" писав, потужна молитва за дітей і онуків: як просити у Всевишнього захисту для рідних на відстані.У важку хвилину, коли ніхто не може допомогти і здавалося б, що порятунку чекати просто нізвідки, є слова звернення до Всевишнього, молитва за дітей і онуків.


Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще