Відома українська телеведуча, журналістка, зірка проекту "Холостяк" і ведуча шоу "Ходять чутки " на платформі YouTube Раміна Есхакзай розповіла, що зіткнулася з несподіваною реакцією коментатора на інтерв'ю одного зі своїх гостей - соціального психолога Олександра Шахова.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Вчора на Ютубі, передплатниця активно намагалася довести, що герой свіжого інтерв'ю - хам. Я вирішила дізнатися: "чому?" Виявилося, що йому написала дівчина, яка завагітніла від залицяльника і він сказав, що це її відповідальність, з ким лягає в ліжко. На її думку, чоловік не несе відповідальність і взагалі жінку можуть схиляти до сексу без презерватива, і вона не може відмовити», - підписала вона знімок.

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

"Я, напевно, хамка, тому що вважаю, що кожен раз, коли дівчина займається сексом з чоловіком без презерватива, або «з», вона знає про ймовірність народження дитини. І добре було б заздалегідь обговорити з чоловіком, що буде якщо... А ці історії, що хтось когось змусив, вона не знала, як відмовити, це як? Секс ніколи не буде приводом для відносин", - додає вона в публікації.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

"Якщо хтось змушують - це вже насильство. І треба не скромничати і соромляться, треба бігти від такого хлопця», - резюмує вона.

«Схиляти... не може відмовити? хмм, дуже цікаво, є й інші способи запобігання, і вже зрозуміло, якщо чоловік лягати в ліжко, це не означає, що він хоче народження дитини... сподіваюся, ця дівчина просто юна і дурна в силу відсутності досвіду», «Блін, дівчатка, це ваше тіло ж», «Якщо змушує, то, як мінімум, послати і забути про нього, максимум заяву», - підтримують в коментарях свою улюбленицю її віддані фанати.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська дала слушну пораду перед розлученням: "будуть сунути перчик в..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль повалялася в ліжку з шикарною блондинкою: всі чоловіки заздрять

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських показала нелегке закулісся концертів: їжа і сон лише в дорозі