Стало відомо про те, що мешканка міста Львів відсвяткувала свій День народження на Меморіалі Небесної Сотні. Були салюти, а також російська музика.

Про це стало відомо завдяки ролику від Varta1.

Дівчині, як відомо, виповнилося всього 18 років, і на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, вона поділилася всіма подробицями, як же пройшов особливий для неї день, який прославив її на всю країну.

На відеоролику видно, що кілька подруг дівчини, які прийшли відсвяткувати на меморіал повноліття, почали танцювати прямо на місці, при цьому під російську музику.

Коли свято підходило до кінця, щоб запам'ятати його, дівчата вирішили запустити ще й феєрверк. Природно, все відбувалося на Меморіалі Небесної Сотник.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

При цьому, люди в коментарях почали пропонувати поставити охорону до подібних місць, щоб подібних інцидентів не повторювалося. Це святкування назвали актом зневаги і знущання над пам'яттю героїв.

Поліція, фото: Патрульна поліція

Нагадаємо, що меморіал Небесної Сотні у Львові був відкритий 23 серпня 2019 року, і проект навіть був номінований на престижну європейську премію European Union Prize for Contemporary Architecture-Mies van der Rohe Award 2022.

Меморіал у Львові, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що в столиці, восени минулого року був затриманий також вандал, однак, він вчинив більш негарно. Прийшовши на Алею Героїв Небесної Сотні, до портретів загиблих, він почав справляти там нужду. Як виявилося, 21-річний хлопець був у стані алкогольного сп'яніння, і поводився не зовсім адекватно.

Нагадаємо, що у День матері Українки кулаками показали копам, що таке домінування: "зухвалі дами пішли..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", вандали домалювали" вусики " небіжчикам на кладовищі-злості не вистачає: була бабка, став Дід