Дотримання простих правил догляду при вирощуванні полуниці важливі для пишного цвітіння і багатого врожаю. Особливості підгодівлі, обрізки листя і збору ви знайдете в цій статті.
Сезонна смачна ягода Полуниця дає нашому організму безліч корисних речовин і надає позитивний вплив на здоров'я очей, стан шкіри, покращує пам'ять, і навіть знижує ризик розвитку раку.
Telegram-канал "Щоденник дачника. Сад і город" розповів про нехитрі секрети успішного підгодовування.
Полуницю підгодовують три рази на рік
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
- Ранньою весною після обрізки листя полуницю підгодовують комплексним мінеральним добривом (нітроамофоскою - 1 ст. л. на 10 л води) або органічним добривом (настій коров'яку, розведеного водою 1:10, або курячого посліду - 1:12). Полуницю удобрюють під корінь, використовуючи 0,5 л розчину під кожен кущ.
- B період бутонізації і дозрівання плодів полуниці більше потрібно калію, тому для підгодівлі можна використовувати калійну селітру, золу або настій курячого посліду. Обприскування полуниці мікроелементами під час цвітіння і зростання зав'язей значно збільшує її врожайність (на 10 л води - щіпка борної кислоти).
- Після збору врожаю і обрізки старого листя підгодовують комплексним мінеральним або органічним добривом (2 ст л.нітроамофоски, 1 стакан золи на 10 л води). Підживлення полуниці в серпні сечовиною (30 г на 10 л води) сприяє закладці і збільшенню квіткових бруньок, що збільшить урожай наступного року.
Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.
Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.
Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн - дуже смачна і ніжна страва.