Відомий український артист, співак і композитор Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, продовжує радувати своїх фанатів і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут він ділиться з численними фанатами різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Відомо, що зараз йдуть зйомки комедії-квест Де гроші", де в головній ролі знімається Дзідзьо.

Так, Михайло Хома покликав зніматися у фільмі і актора "Дизель студії" Євгена Сморигіна. Виявляється, співак пообіцяв зняти гумориста в новому фільмі ще на шоу "Маска". Власне, обіцянка була виконана.

"На гіпер-шоу @maskaukrainetv я пообіцяв Жені Сморигіну зняти його в новому фільмі. Обіцянку виконав",- написав Дзідзьо і виставив ще кілька кадрів зі зйомок, на одному з них засвітилася і Наталія Холоденко.

При цьому Сморигин також виставив пост з Михайлом Хомою, де підтвердив, що виконавець пообіцяв його зняти у своєму фільмі саме на зйомках шоу "Маска".

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Сказав - зробив! @dzidzio на зйомках шоу "Маска" обіцяв мене зняти у своєму фільмі. Мужик сказав - мужик зробив! Роль отримана! Фільм називається "Де гроші" Дякую! Сподіваюся не підведу!",- написав гуморист.

Нагадаємо, раніше Slavia після розлучення з Дзідзьо запалила з двома чоловіками: 50 Відтінків

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дзідзьо після розлучення втік до Львова заради легендарної актриси: "це відповідально і радісно"

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо "запанікував" після розлучення зі Slavia: "де гроші?"