Групі антитіла подарували зірку в небі. Відповідний пост з'явився на їхній офіційній сторінці у Фейсбуці.

Антитіла є одним з найбільш популярних українських бендів, який грає в жанрі поп-рок. Протягом 22 років вони виконують пісні як російською, так і українською, а також англійською мовами.

Гурт "Антитіла", фото з instagram

Незмінним фронтменом даного колективу є Тарас Тополя, який за сумісництвом посол Юнісе і волонтер, а також чоловік виконавиці Alyosha.

Нещодавно їм зробили максимально оригінальний подарунок: на честь групи Антитіла назвали зірку в галактиці. Чумацький шлях.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

нам подарували зірку в небі! Скупчення газів в космосі! Тепер в галактиці Чумацький Шлях є зірка антитіла! Спасибі, Fantytila! Любимо і цінуємо! ❤️ Сьогодні зібралися відсвяткувати день народження гурту в сімейній атмосфері. Спасибі всім за привітання! Продовження слід!
, - заінтригували вони шанувальників

Нагадавши, Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал "Знай.иа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також "Знай.иа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі