Популярна в мережі українська журналістка, колишня дівчина Віталія Козловського, блогерка і головне обличчя проєкту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай продовжує радувати своїх шанувальників новими кадрами з життя. Зараз, як можна було зрозуміти з численних заяв Раміни, вона готується до весілля з новим хлопцем.

Цього разу Раміна поквапилася дізнатися, хто з її друзів та шанувальників ходив на концерт її улюбленого гурту "Artik & Asti" і доповнила питання спільним фото зі своїм нареченим.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Раміни Есхакзай в мережі Instagram.

Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram

"Хто вчора був на концерті Artik & Asti в Києві?) А позавчора в Одесі?", - запитала у своїх підписників Раміна. На що одна з фанаток написала, що вона ходила, але їй "не дуже" сподобався звук.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На свіжому фото можна помітити, що Раміна спробувала сфотографувати собі і свого улюбленого молодого чоловіка відразу двома фотоапаратами. Точно невідомо, що за другий апарат, крім телефону. Білий гаджет схожий за формою на всесвітньо відомі Polaroid, однак, чи оригінальний він, неясно.

Як це і вже належить за традицією, фотографію було зроблено в дзеркалі туалетної кімнати, по геолокації можна зрозуміти, що парочка ходила на концерт гурту в українській столиці.

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна розцвіла перед весіллям не гірше Гросу: "Боже, яка краса!".

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна перед весіллям втерлася в компанію Леоніда Кравчука: "Хейтитимуть...".

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна захотіла змін перед весіллям: "Як же незручно".