У Львові після сильної грози сталася НП, там загинув неповнолітній хлопець.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що у суботу, 19 червня, після грози у Львові загинув 16-річний хлопець. Відомо, що неповнолітнього вразило струмом у підвалі житлового комплексу. Варто зазначити, що ця пригода сталася за адресою вулиця Кульпарківська, 93.

Швидка допомога, скріншот із відео


Як зазначили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА ця подія сталася близько 19: 40 год, в житловому комплексі "Парус Сіті". Відомо, що у підвальне приміщення після дощу набралася вода. І хлопця вразило електрострумом. На місце пригоди викликали бригаду швидкої допомоги, проте прибулим медикам довелося лише констатувати смерть.

"Житель Львова 2005 року народження помер до приїзду карети швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО приголомшила Одесу: родичі підозрюють найстрашніше. Істинну причину смерті не говорять і постійно переводять стрілки.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю. Загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями.

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний мешканець Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні.