У Львові шукали трирічного малюка, який змусив понервувати і маму, і поліцейських. Про це розповіли в патрульній поліції України.

Як зазначається, до правоохоронців звернулася стурбована жінка, яка повідомила, що гуляла з трирічним сином на дитячому майданчику на вулиці Сихівській і не помітила, як малюк зник.

Матір разом із небайдужими громадянами та своїми знайомими майже годину розшукували дитину самотужки, однак безуспішно.

Тоді люди звернулися до поліції – і за кілька хвилин патрульний екіпаж виявив хлопчика на самокаті на вулиці Вернадського. Від місця зникнення малюк самостійно подолав понад два кілометри.

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

На щастя, із дитиною все добре, хлопчика повернули мамі. Їх обох відвезли до відділку поліції, щоб уточнити деталі події.

«Добре що не електросамокат, бо шукали б в Перемишлі», «У мене навіть телефону не було! Дитина виїхала з майданчика, почала дуже швидко їхати і я його втратила з поля зору! Усе. Бігала, питала всюди, а він біля дороги зупинився і чекав на переході», - розповідають у коментарях українці.

Нагадаємо, що у Києві зник зухвалий хлопчина з татуюванням на шиї - "Дрібний гангстер!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік у гонитві за пляшкою горілки взяв у заручники трьох перехожих: погрожував ножем мамі 3-річної дівчинки

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві через розбірки водіїв на дорозі постраждала однорічна дитина- "Бризнули газом"