Коли у житті починається чорна смуга, то у молитві можна звернутися до Господа, Богородиці, свого Ангела-Хранителя, святого, в честь якого вас назвали, або до божих угодників. Бажано мати ікону того, до кого буде звернене ваше прохання, так молитва матиме більшу силу.

У молитві у скрутну хвилину не можна бажати зла іншим людям або вимагати дозволу проблем способами, що суперечать заповідям християнства. Варто просити стати сильнішим, витривалішим аби з честю перенести випробування.

Молитва, скріншот із відео

Перед тим як звернутися за допомогою, потрібно дати волю сльозам. Необхідно очистити себе від негативних емоцій, що накопичилися всередині. Якщо ж ви відчуваєте почуття провини, то обов’язково попросіть прощення у тих, кого ви образили.

Молитва Богородиці для лікування сильного душевного болю:

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще


“О Пресвята Владичице Богородице! Ти вища за всiх ангелiв i архангелiв i за все творiння чеснiша. Ти помiчниця покривджених, зневiрених надiя, убогих заступниця, засмучених утiха, зголоднiлих кормителька, нагих одiяння, недужих зцiлення, грiшних спасiння, всiх християн помiч i захист. О всемилостива Владичице, Дiво Богородице, милiстю Твоєю спаси й помилуй i ризою Твоєю чесною захисти всiх християн православних. I ублагай, пречиста Владичице, Христа Бога нашого, щоб змiцнив Вiн нас силою Своєю з неба на невидимих i видимих ворогiв наших. О всемилостива Владичице Богородице! Пiднеси нас iз безоднi грiховної i визволи вiд голоду, мору, землетрусу й повенi, вогню й меча, вiд нападу ворожого та мiжусобицi, вiд наглої смерти, вiд повiтря згубного, вiд пошести смертоносної та вiд усякого лиха. Подай, пречиста Владичице, мир i здоров’я рабам Твоїм (iмена) i всiм православним християнам, i просвiти їм на спасiння розум та очi сердечнi, i сподоби нас, грiшних рабiв Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого. Бо влада Його благословенна й препрославлена з Безпочатковим Його Отцем i Пресвятим, Благим i Животворчим Його Духом, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.”

Раніше ми писали про те, як попросити Бога про благодать в домі: молитва при сімейних незгодах.

Нагадаємо, сильна молитва на успіх у всьому: як просити Бога про удачу.

Як повідомляв портал Знай.uа, сильна молитва ангелу-хранителю допомагає прийняти рішення і не робити помилок.

Також портал Знай.uа писав, як молитися при сильній хворобі: знайдіть порятунок у Бога.