Магдалена Мочіовські – спадкова карпатська мольфарка. Вона була відома в Україні ще до того, як почала брати участь у телевізійних проєктах.

До неї за допомогою їдуть з різноманітних куточків країни, адже вірять, що вона має особливий дар. Подейкують, що звертаються до неї і політики, в кожного з них – своя мета: хтось просить допомогти зі здоров’ям, а хтось – розповісти про майбутнє, передає "Корупція.Інфо".

Магдалена Мочіовські, скріншот: YouTube

Свій дар Магдалена успадкувала від бабусі. Вона ще з дитинства розуміла, що особлива, коли Мочіовські була ще малою, з нею трапилось дві надзвичайні історії. Одного разу вона впала з височезної старої черешні: дівчинка летіла з висоти триповерхового будинку і приземлилася просто на ноги без жодної подряпинки. Проте це не єдине диво, яке з нею ставалося.

"У 3 роки перебігала трасу в сусідньому селі Ботар, де жила моя друга бабуся. На великій швидкості мене збила машина. Я полетіла вгору на декілька метрів і приземлилася в придорожню канаву. Чітко пам’ятаю, як мене ніби хтось підняв і поставив на ноги. Батьки думали, що це кінець. А на мені – жодної подряпини. Вийшла з канави й питаю: "А чого ви тут усі плачете?", - згадує вона.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Дар від бабусі перейшов до неї у 13 років і тоді її почали навчати всьому, що має знати мольфарка, а от практикувати свої знання жінка почала у 33. Мочіовські допомагає всім хто просить, але зізнається, що не завжди може це зробити, бо долю не зміниш.

Магдалена займається не лише тим, що стосується надприродних сил. Жінка також любить послухати музику, переважно обирає класику. Є у Мочіовські і вища освіта, а взагалі, вона поліглот й знає сім мов.

Магдалена Мочіовські, фото "Прикарпаття"

Проте частіше вона використовує свої навички саме як цілителька. Зараз на прийом до Магдалени – черги. У неї навіть є свій сайт, де також можна записатися завчасу. Скільки ж хоче зіркова мольфарка за прийом – достеменно невідомо, однак у мережі пишуть ціни в 300 і навіть більше доларів за годину сеансу.

Раніше повідомляли, карпатська мольфарка передбачила майбутнє України: зниження цін на комуналку, прощання з Польщею і повернення Криму

Як повідомляв Знай.uа, прокляття політикам може позначатися не на них самих, а на їхніх дітях і онуках, - Стеценко.

Знай.uа писав, Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021.