Популярна українська блогерка, автор і творець проекту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай дуже активно в своєму Іnstagram. Тут часто вона ділитися новими фотографіями або ж подробицями з життя.
Така активність в соціальних мережах приносить Раміні свої плоди. Так, дівчина розповіла, що отримала нагороду "Блогер року" від глянцевого журналу Viva.

Раміна Есхакзай, фото з instagram

"Ми це зробили 🥳 сьогодні я отримала нагороду "Блогер року" від @viva_ukraine_magazine було всього 8 номінацій. Так приємно! На сцені сказали: "Вона змогла трансформувати свій Ютуб-канал і розширити свою тематику дуже далеко за рамки шоу-бізнесу", — написала Раміна.

При цьому блогерка зізналася, що дуже пишатися тим, що її випуски шоу "Ходят слухи" дивляться така кількість людей. У своїх інтерв'ю Раміна показує не тільки зірок шоу-бізнесу, а й просто справжніх професіоналів своєї справи.

Раміна Есхакзай, фото з instagram

"Необов'язково бути суперзіркою, щоб тебе дивилися мільйони. Досить любити свою справу ❤️ а мої соціальні роботи - це окрема любов і вдячність за перегляди. Я завжди кажу, що треба вірити в себе? Так ось, подивіться на це фото. Мене помітили. І у вас вийде", - підсумувала Раміна.

Раніше повідомляли, "навіщо роздягатися": колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , колишня Козловського Раміна розповіла про наболіле: "досі пишуть, що циганка".

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна поскаржилася на цькування: "покликати дівчину...".