У Львові ремонт дороги перетворився на посипання ямок асфальтом. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Так асфальтують вулицю Олійну. Піде дощ, і той асфальт буде на вулиці Навої. Нас постійно затоплює внизу. Навіщо тратити кошти і працю людей дурно. Зробіть раз добре!!!», - обурюються місцеві мешканці.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

«Які зарплати в тих, хто ремонтує і робить ту дорогу, хоча б один спитав??? В простих робочих людей???», - «Обожнюю цей аргумент: низька зарплата, тому ми все спеціально робимо через одне місце. Особливо цікаво чути таке про лікарів. А може тому і зарплата така, що робиться абияк? Не подобається робота, низька зарплата - міняй! Є приватні фірми, які платять добре. Але ж туди рукожопів не беруть, тому і надалі все так», - вважають городяни.

«Стовп-то кому заважав?», «Бульбу посадили, чи що?», - дивуються люди.

«Чув теорію, що спеціально так роблять, щоб в них і надалі робота була... Дивлюся на фото - підтверджується теорія», «Тільки дурень один раз зробить на десятки років, як в Німеччині. Бо так копійка щороку», «Велике будівництво. І великі гроші в мерії», - зазначають коментатори.

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг