Популярний співак Арсен Мірзоян має багатотисячну армію шанувальників. Тому у своєму Instagram він досить активно ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Зараз Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною Тонею Матвікно та маленькою донечкою Ніною перебуває на відпочинку у Єгипті. Зіркова родина щодня ділиться з фанатами новими світлинами з відпочинку чи коротенькими відео.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, фото з instagram

Цього разу у своєму Instagram Арсен Мірзоян показав, як разом зі своєю коханою дружиною з самого ранку плавав у морі. Заслужений артист України опублікував світлини як він разом з Тонею виходить з моря, тримаючи ласти та маски.

"Прогулянка ранковим рифом :)", - написав Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, фото з instagram

Для ранкового запливу Арсен Мірзоян обрав чорні шорти з кольоровим принтом, а його дружина Тоня Матвієнко обрала купальник у смужку. Одна половинка її купальника синього кольору, а інша - коралового.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко згадала найкращі часи з Арсеном Мірзояном: вся справа в пісні. Як відомо, популярну композицію" Бувай, малий " артист презентував більше 8 років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян поділився кадрами відпочинку в Єгипті: купа пляшок і Тоня в ластах. Зараз зіркове подружжя перебуває з молодшою дочкою Ніною на популярному курорті.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян показав, як балує Тоню Матвієнко: "кохана захотіла..."