На Львівщині розшукують зниклого безвісти 36-річного чоловіка, який вийшов з дому у с.Суховоля Мостиського району 7 травня і досі не повернувся.

Подробиці повідомляє пресслужба Національної поліції у Львівській області.

"Відділ поліції № 6 ЛРУП ГУНП у Львівській області розшукує безвісті зниклого Гумена Тараса Михайловича, 05.07.1984 року народження, мешканця с. Суховоля, Львівська область, вул. Відродження України, 73\а, уродженець Мостиського району. У п'ятницю, 7 травня 2021 року він вийшов із дому і до теперішнього часу не повернувся, мобільний телефон вимкнений", - сказано в повідомленні.

На Львівщині зник чоловік, фото: Варта

Прикмети зниклого: зріст 170–180 см, коротке волосся, темне із залисиною, худий. Був одягнений у сині джинси, куртку чорного кольору, кросівки темно-сині й парасоля. Раніше зникав, але через деякий час повертався додому.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Кому відоме місце знаходження зниклого, просимо повідомити на гарячу лінію “102” або за номером мобільного телефону: 0988718989", - просять у поліції.

Раніше ми писали про те, що у Львові розшукують зниклого безвісти літнього чоловіка, який може потребувати сторонньої допомоги.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.