Українська співачка Ірина Федишин має досить широку аудиторію шанувальників. Тому зірка у своєму Instagram активно ділиться з підписниками новими світлинами та подробицями з життя.
Цього разу Федишин вирішила привітати всіх Віталіїв з Днем ангела й зокрема свого чоловіка. Вона побажала йому багато любові, натхнення та звісно ж здійснення всіх мрій та планів.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"З Днем Ангела, мій Віталік 💝 Люблю тебе 💞 Здоров’я міцного, натхнення, любові та здійснення усіх мрій 🎈🎉🎁 Зі святом усіх, хто носить це красиве ім‘я!", - написала Ірина Федишин.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

Також Ірина Федишин опублікувала два милі фото зі своїм чоловіком Віталієм Човником. На першому фото співачка ніжно цілує свого обранця у щічку, а на другому вони обоє усміхаються на камеру.
Для фото зірка обрала світлий образ, вона одягла світлі джинси, білі кросівки та куртку такого ж кольору. Щоб розбавити світлі тони, то Федишин одягла зелений светер. Натомість чоловік співачки одяг джинси, білу футболку та яскраву куртку.

Нагадаємо, Ірина Федишин опинилася в іншій країні з тримісячним малюком на руках: "Зовсім не етично".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин пригадала, як чоловік зробив їй пропозицію: "Підійшов офіціант і..."

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.