В понеділок, 3 травня, у Львові водій збив собаку та поїхав геть. Інший водій, що став свідком НП, викликав поліцію.

Заявник зупинився, щоб допомогти травмованій тварині, натомість пес заскочив під кермо його автівки та відмовився виходити. Після цього чоловік вирішив звернутися по допомогу до патрульних. Про це розповіли у пресслужбі поліції Львівської області.

Як виявилося, у собаки були травмовані лапи. Тварина поводилася агресивно і навідріз відмовлялася покидати салон авто, жодні хитрощі на неї не діяли. Залучившись допомогою командира роти, чоловіки спільними зусиллями, з енної спроби, витягнули травмованого.

Разом з небайдужим, екіпаж нічної зміни завіз чотирилапого до ЛКП “Лев”, де йому надали медичну допомогу та тимчасовий прихисток. Згодом заявник зателефонував на лінію “102” та подякував поліцейським за наполегливість та допомогу.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Маленького цуценятка намагалися отруїти сусіди-шкуродери: не сподобався постійний гавкіт. Жінка отримала записку, яка її вкрай шокувала. Виявилося, що рано вранці в понеділок, її собаку намагалися отруїти.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Шкуродери розправилися з беззахисним малюком, тягали як ганчірку: "ніби ритуал". Під Одесою в селищі Теплодар жорстоко вбили собаку.

Також «Знай.uа " писав, що Медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся". Медсестра московської лікарні №52 запропонувала допомогу у виготовленні отрути для собак після того, як жителі підмосковного мікрорайону Путілково поскаржилися на сусідів, які не прибирають за вихованцями.