В мережі ширяться фото вирізок з газет, де розміщені шлюбні оголошення приблизно сторічної давності. Українські користувачі оцінили креативність, з якою американці та земляки з діаспори в США шукали собі дружин з України.

Так, першими ці фото опублікував на своїй сторінці в Facebook відомий літературознавець, директор Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка Богдан Тихолоз.

"Весна... Що поробиш, як так си хоче... Котра би з дівчат хотіла віддатись, то най не забуде долучити фотографію. Але мусить дати раду коням, телятам і коровам! А гроші є...", - написав він.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, стало відомо про те, що принцесу Діану змусили дати своє фатальне інтерв'ю. Зробили це за допомогою фальшивої довідки про аборт.

Таким чином повідомляється, що слідом за інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, в королівській родині на слуху новий скандал. Мова пішла про інтерв'ю принцеси Діани, яке вона записала ще в 1995 році для BBC.

Як з'ясувалося, журналіст Мартін Башир показав жінці фальшиву довідку про аборт, який нібито зробила Няня-сім'ї Тіггі Легг-Бурк, завагітнівши від принца Чарльза. Це привело принцесу Діану в жах, і вона все ж погодилася розповісти про крах їхнього шлюбу.

Раніше ми повідомляли, про расизм до Меган Маркл знімуть фільм, дружину принца Гаррі майже довели до самогубства.

Як повідомляв "Знай.uа", як принцесу Діану обманом затягли на фатальне інтерв'ю, фальшива довідка про аборт няні і банківські виписки.

Також "Знай.uа" писав, що архівне фото принца Філіпа розвіяли чутки про спорідненість принца Гаррі.