Популярна українська письменниця Ірена Карпа має досить широку армію шанувальників. Тому у своєму Instagram, де за нею стежать майже 35 тисяч підписників, вона намагається бути ближчою з прихильниками.
Тому в Instagram вона часто ділиться своєю думкою стосовно тої чи іншої теми, а у розділі stories показує своє повсякденне життя. Цього разу світле свято Великдень Ірена Карпа розкритикувала тих, хто носить вишиванку разом з джинсами.

Скріншот stories

Відома письменниця в Instagram у розділі stories показала свій образ до Великодня. Та зазначила, що вважає недоречним носити вишиванку з джинсами. Тому сама одягаючи вишиванку поєднує її з широкими штанами палаццо.

Скріншот stories

"Терпіти не можу вишиванку з джинсами (у нас так рагулі до церкви йшли). Тому ношу її з палаццо", - зазначила Ірина Карпа.

Скріншот stories

Нагадаємо, Карпа висловилася про протести під офісом Зеленського: "У нього є право Вам тикати факи". Вона зазначила, що французькі мітингувальники не були такими лояльними.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Карпа жорстко звернулася до чоловіків перед 8 березня: "Сцикливі, дохлі щури"

Знай.ua писав, #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей. На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері.