У нічному Львові спостерігають за незрозумілим світловим явищем у небі. Відповідний пост опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

"Цікаві спостереження за об'єктом, який літає над Port Lviv logistic сenter, кінець вулиці Зеленої (туберкульозна лікарня). Ми – не про промінь світла. Можливо, хтось знає, що це?", - запитав він у своїх підписників, додавши, що найбільш вірогідною версією є дрон або метеозонд.

«Останній варіант – це "лазерна каска"», – додав Зінкевич.

«То що ви? Мій малий кожен вечір тішиться маяку. Навіть вночі будить, вдягає окуляри і каже: мааааааа, дивиииииии, як той маяк гарно світить!!!»Дяка», «Ну, певне, все має бути яскраво!!!! Як я зразу не вдуплилась, навіть трохи налякалась спочатку, що нас атакують, але така атака - агонь!!!!», - коментують допис містяни.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

«Більше схоже на крапку від потужної лазерної указки чи прицілу, спрямованого на хмару чи туман. Одного разу бачив, як охоронці одного з підприємств світили таким девайсом по території на відстань 1.5 - 2 км. Цікава забавка», «Дрон з такої відстані підсвітку не дасть. Це щось потужніше», «Він там постійно спостерігається...», «Коли їхав вчора то бачив як вони там монтувати типу маяк на вежі з написом порт. От і маєте світло», - додають люди.

«Нарешті то інопланетяни! Ну бо Ковід 19 - то вже скучно», «Викликайте "Битву екстрасенсів", вони вам пояснять... Як малі діти...», - жартує дехто.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження. У Кременчуці в салоні маршрутки чоловік зробив зауваження жінці щодо неправильно одягненої маски, на що та його обматюрила.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..." Під час руху мікроавтобуса його колеса несподівано почали випускати клуби білого густого диму.

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі. На трасі Київ-Чернігів сталася НП, там між собою щось не поділили водії маршрутного автобуса і Mercedes.