У Львові розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це повідомляє очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що львівським районним управлінням поліції ГУ НП у Львівській області розшукується Левченко Денис Сергійович. Відомо, що чоловік 1981 року народження, 6 березня вийшов з дому, за адресою вулиця Івасюка у невідомому напрямку та не повернувся. Наразі про його місцеперебуванні нічого не відомо, його телефон відімкнений.

Скріншот допису у фейсбук

Особливі прикмети зниклого: ріст 170-175см., худорлявий, волосся хвилясте, лице смугляве. На момент зникнення був одягнений у чорну куртку, сині джинси, білі кросівки. Може перебувати в Сихівському районі м.Львова (ТЦ "Сихів" "Іскра").
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Фото: Варта-1

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще