У Львові чоловік у стані наркотичного сп'яніння, стрибав на автомобілі під час руху.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що вчора, близько 23:00 патрульні отримали виклик на проспект Червоної Калини. Зазначалося, що невідома особа кидається на автомобілі під час руху.
На місце відразу вирушив наряд правоохоронців. Невідомий стрибнув на дах транспортного засобу.

Фото — стоп-кадр з відео очевидців.

Поліцейські зняли порушника з автомобіля і доставили у відділ поліції N°2 Львівського районного управління поліції. За словами правоохоронців, чоловік поводився неадекватно і був у стані зміненої свідомості. Власниця пошкодженого автомобіля написала заяву.
Виявилося, що це 34-річний львів'янин, який перебуває в активному розшуку за крадіжку та грабіж вчинені повторно. Чоловік був під дією синтетичного наркотику. Його шпиталізували у медичний заклад. Цією справою будуть займалися львівські слідчі.

Нагадаємо, стало відомо про новий законопроект від депутатів Верховної Ради. Образа поліцейських тепер каратиметься за законом.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву. Повідомлення про пограбування церкви, що знаходиться в селі Піддубці Славутського району надійшло до Славутського відділу поліції.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще