Секретар РНБО Олексій Данилов зустрівся із Світланою Земліною - неймовірно сміливою українкою, яка витягала наших хлопців з-під куль під час обстрілу на Донбасі. Жінку нагородили орденом Богдана Хмельницького.

Про цю зустріч Данілов розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Перебуваючи разом з Президентом Володимиром Зеленським два дні на фронті і спілкуючись зі Світланою, дивлячись їй у вічі, розумів, як багато ми винні цій 24-річній дівчині.
Тоді як на фронті Світлана та тисячі інших воїнів захищають нашу країну, хтось продовжує красти на контрабанді, наживатися на наших родовищах, вилизувати кремлівські штиблети, заробляти брудні гроші і фінансувати масштабну антиукраїнську інформаційну кампанію. Тому нам всім, потрібно ще багато зробити, щоб віддячити Світлані, а в її особі всім, хто стоїть на захисті Батьківщини, за їх служіння. Зробити так, щоб їх спина була прикрита, і постріли зі сторони «п’ятої колони» не могли пролунати", - пише секретар РНБО.

Старшого бойового медика гірсько-штурмової роти Світлану Земліну нагородили офіцерським орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Указом Президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ натрапили на сховок військової техніки РФ на Донбасі - масштаби вражають. Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил

Як повідомляв портал "Знай.ua", кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся у стрій, щоб боронити Батьківщину: "Жодного разу не пожалкував". Кулеметник Кирило вслужить в окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха.