Сіамські близнюки - це двійня, що має зрощення частини тіла одного близнюка з частинами тіла іншого.
Науковці зазначають, що вірогідність народження сіамських близнюків становить приблизно один випадок на 200 000 пологів. До того ж частіше сіамські близнюки мають жіночу стать, це 70—75% випадків, а рівень виживання таких немовлят становить 5—25%.
Проте, існують і такі випадки, коли у житті сіамських близнюків все складається добре, серед таких Роза і Жозефа Блажек, передає портал "ukr.media".
Сестри з Богемії (нині Чехія) народилися в 1878 році. Через те, що сестри зрослися в області малого таза розділити їх було неможливо. Це дуже налякало батьків сестер, тому спочатку вони перестали годувати їх, щоб вони померли від голоду, але згодом батьки передумали.
Оскільки вчитися разом зі звичайними дітьми їм було складно, батьки воліли навчити сестер культурних сфер. Вони грали на скрипці, арфі, та навіть вміли танцювати, причому кожна зі своїм партнером. Вони регулярно виступали й в цілому мали успіх.

Фото: "ukr.media"

Згодом Роза закохалася, її обранцем став німецький офіцер, який мало не посварив її з сестрою. У сестер були одні зовнішні статеві органи на двох, тому ні про які інтимних відносинах спочатку не могло бути й мови. Втім, пізніше Жозефа поступилася і дала сестрі возз'єднатися з коханим.
Згодом саме Роза завагітніла, адже у кожної з сестер була своя власна матка. Новонародженого назвали Францем. Це був абсолютно здоровий малюк, якого сестри вигодували разом, оскільки молоко з'явилося в обох. При цьому юридично вони теж обидві вважалися матерями Франца. Батько малюка загинув на війні.

Фото: "ukr.media"

Після у Рози й Жозефи траплялися романи, один раз сестри навіть хотіли вийти заміж, але їм цього не дозволили, адже за законом такий шлюб вважався б двоєженством. Але в будь-якому випадку сестрам вдалося пізнати й любов, і щастя материнства.
У 1922 році Роза та Жозефа померли, бо захворіли на жовтяницю.

Раніше повідомляли, раніше мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні".

Як повідомляв Знай, непоправна помилка лікарів коштувала життя матері 4-х малюків: рак повернувся раптово.

Знай писав, незрячий чоловік "побачив" дитину завдяки вишивці: майбутнього батька ощасливила сусідка.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще