У Львові правоохоронці знайшли маленького хлопчика ще до того, як батьки заявили до поліції про зникнення дитини.
Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 2 квітня заступник начальника чергової частини патрульної поліції Львівської області Михайло Карпа їхав вулицею, та раптом на дорогу вибіг хлопчик.

Фото Національної поліції

"Він вибіг за три метри від службового автомобіля. Я швидко загальмував і перекрив автомобілем дорогу для інших транспортних засобів, адже дитина продовжила бігати проїзною частиною" — зазначив старший лейтенант.

Поліцейський забрав хлопчика та вирушив на пошуки батьків. Звернення на 102 на той момент ще не було. Він намагався розпитати у дитини де тато і мама, проте безуспішно.

Фото поліції Львівщини

За кілька хвилин до правоохоронців надійшов виклик про зникнення 4-річного хлопчика. Виявилося, що родина гуляла у парку, батьки відволіклися на мить і хлопчик зник. Тато почав пошуки і зателефонував на лінію 102, а мама залишилася на місці чекати — раптом дитина повернеться самотужки.

Фото поліції Львівщини

Патрульні, які приїхали на місце події подарували хлопцеві шеврон і він його одразу почепив собі на куртку. Дитину передали батькам.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.