Досі купуєте дорогу гірчицю в магазині? Даремно, адже з таким ростом цін на продукти краще заощадити. Готуйте гірчицю за старовинним дідівським рецептом і, повірте, ви назавжди відмовитеся від магазинної.
Інгредієнти
-
Гірчиця в порошку - 3 ложки столові;
-
Огірковий розсіл — 1/2 склянки;
-
Масло рослинне - 1 ложка чайна.
Популярні новини заразГороскоп на сьогодні, 15 серпня: стосунки тельців, перешкоди левів та втрати козерогів
Росіяни ненавидять ці українські імена: ось чому вони викликають у них лють
Поки що не пізно: 6 плодових дерев, які потрібно обов'язково обрізати до вересня, інакше врожаю не бачити
Гороскоп на сьогодні 14 серпня: уважність близнюків, стрес дів та фінанси стрільців
В якості основи для приготування гірчиці ідеально підійде огірковий розсіл – і обраний він, до речі, зовсім не випадково.
Саме в цьому продукті містяться всі потрібні для ідеальної гірчиці смакові добавки - це кислота, сіль і цукор.
Тому саме розсолу для приготування смачної і важкої гірчиці – найважливіший інгредієнт.
Розсіл можна взяти будь-який-як огірковий, так і капустяний або помідорний.
Покрокове приготування
- Підігрійте розсіл на плиті або в мікрохвильовці - це прискорить процес бродіння.
- Перекладіть 3 столові ложки гірчиці в підходящу ємність - пластиковий контейнер або баночку. Відразу готувати багато не потрібно – свіжа гірчиця завжди смачніше і приємніше на смак.
- Влийте в суху гірчицю розсіл і рослинне масло і розмішайте до повного розчинення всіх інгредієнтів.
- Консистенцію гірчиці вибирайте самі-пожиже або густіше.
- Ємність з гірчицею потрібно щільно закрити і поставити в тепле місце на добу.
Приготуйте гірчицю за цим рецептом, і зможете самі переконатися що вона набагато смачніше магазинної.
Смачного!
Нагадаємо, шматочок затишку і тепла: смачний рецепт морквяного торта з чорносливом.
Як повідомляв " Знай.ua", грибна ікра для швидкої закуски: смачний і перевірений рецепт.
Знай.ua писав, овочі замість хліба і багато цибулі: важливі "хитрощі" смачних котлет.