На Львівщині оштрафували багатодітну матір, діти якої не ходили до школи. Про це написали у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, суддя Червоноградського райсуду оштрафував 33-річну горе-матір за те, що її діти не відвідували заняття у школі. Тепер Світлана О. повинна сплатити 1,7 тисяч гривень, оскільки її не вперше притягають до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Відповідно до матеріалів суду, троє її неповнолітні дітей вчаться в одній школі. Лише за лютий цього року старша донька не була присутня на 121-му уроці, син прогуляв 126 уроків, а менша донька пропустила 73 уроки без поважних причин.

Горе-матір свою вину визнала та отримала покарання у вигляді штрафу.

У коментарях до повідомлення багато хто обурився, що багатодітну матір ще й оштрафували, замість того, щоб їй допомогти матеріально.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Ви якісь дивні люди, реально. Якщо ваші діти не ходили би до школи, то питали би з вас і це нормально. Батьки відповідають за дітей», «Щодо багатодітності і допомоги: я перепрошую, а чому держава (тобто кожен, хто платить податки) має допомагати? Ми що, допомагали робити тих дітей, і тому маємо їх утримувати? Чи ми маємо утримувати безвідповідальних батьків, які плодяться, не думаючи про те, що тих дітей треба годувати, вдягати, вивчити?», - зазначають інші містяни.

Нагадаємо, Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи. Якої очікувати погоди в Україні на цих вихідних.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ти не пристебнулася, а заплатить чоловік! З українців здеруть скажені штрафи за ремені безпеки. Порушників каратимуть штрафом, який зріс удесятеро

Також "Знай.ua" писав, що українка ледь не зварила дохлу мишу, яку нахабно запхали у пакет з гречкою. Українка натрапила на неприємну знахідку