На Львівщині безвісти зниклого таксиста виявили вбитим на кладовищі.

Про це повідомляє портал "ZAXID.NET".
Так, стало відомо, що в Дрогобичі Львівської області 10 березня знайшли вбитим таксиста Юрія Новосада, якого поліція оголосила в розшук як зниклого безвісти. Зазначимо, що тіло 63-річного чоловіка виявили у власному автомобілі Peugeot Expert, яке було припарковане на кладовищі.

Фото: Форпост

Рідні чоловіки розповіли, що чоловік зник 8 березня, коли виїхав на роботу. Увечері телефон таксиста вже був вимкнений. Наступного дня рідні таксиста звернулися в поліцію, також до пошуку були залучені волонтери.
Вже в середу, 10 березня, інші таксисти виявили автомобіль Новосада, який був припаркований на центральному міському кладовищі, а в машині знаходилося тіло чоловіка. Як повідомляють правоохоронці на тілі чоловіка знайшли ознаки насильницької смерті. Зокрема поліція виявила ножове поранення.

Фото: Форпост

Варто зазначити, що таксистом Новосад працював близько 20 років, а в 1990-х роках був депутатом міськради Дрогобича. У цій справі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК, яке передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.