У мережі опублікували фото, зроблені на головному залізничному вокзалі Львова, де перони й колії просто всипані сміттям з пластику, скла та паперу.

Відповідний пост з прикріпленими фото з'явився на Facebook-сторінці "Гарячої лінії міста Львова".

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Ось так Головний залізничний вокзал Львова зустрічає своїх гостей. Скеруйте звернення на прибирання цього безладу",- зазначає у зверненні користувачка Мар’яна Троян.

Адміністратор "Гарячої лінії міста Львова" відповів, що територія залізничного вокзалу підпорядковується Укрзалізниці і заявникам слід звертатися саме туди.

Нагадаємо, раніше у Києві підземний перехід перетворився на бюджетну філію пекла:"Смолу закупити не змогли". У Києві потоки гарячої води затопили підземний перехід на проспекті Перемоги, 40.

Як повідомляє портал Знай.ua Мокру " доблесть "харківських комунальників показали одним відео:"Душ у під'їзді, гаряченька пішла". У Харкові від прориву труби постраждав під'їзд. Затопило перший поверх житлового будинку.

Також Знай.ua писав, що У Дніпрі Центральний парк пішов під воду — по вчорашніх тротуарах плавають Качки. Низка опадів і різкої зміни температури спровокувала потоп – штучне озеро в парку Глоби вийшло з берегів і затопило пішохідні зони.