Дружина відомого українського співака та шоумена Михайла Хоми (Дзідзьо) Slavia зараз активно розвиває свою кар'єру співачки. Тому дівчина з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де ділиться з підписниками новим світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Slavia привітала всіх своїх фанатів з приходом весни та опублікувала яскраве фото, яке викликало у користувачів мережі хвилю емоцій.

Slavia, фото з instagram

На фото Slavia позує на фоні різноманітних квітів. Для атмосферної весняної фотосесії співачка обрала сукню ніжного рожевого кольору, яка вдало підкреслює всі її форми. Все це Slavia доповнила взуттям на високих підборах та яскравим макіяжем.

"Привіт, весна 🌷💋", - так підписала Slavia опубліковану світлину.

Підписникам співачки прийшлася до душі опублікована світлина, тому вони прийнялися залишати під нею компліменти для зірки.

"Красуня❤️", "Квітка серед квітів..Заряджає позитивом, те чого нам зараз бракує..🔥", "Красуня", "Ви молодчинка така 👍✊🌷", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського