У Львові горе-контролери продовжують «полювати» на дітей у трамваях. Про це розповідають мешканці міста на сторінці спільноти «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні, у Львові в трамваї №1 о 19:00 годині дві жінки, не показуючи ніяких посвідчень чи жетонів, викликали наряд поліції до моєї 10-річної онуки тому, що у дитини не було при собі учнівського квитка», - повідомив один із львів’ян.

Він додав, що агресивною та хамською поведінкою вони викликали у дитини істерику, «яку ми з жінкою не можемо припинити уже дві години».

При цьому бабуся дитини погодилась оплатити штраф, але просила виписати їй квитанцію, оскільки не мала при собі потрібної суми.

«Але так звані контролерки, не звертаючи уваги ні на сльози і переляк дитини, ні на близький до непритомності стан літньої жінки, витягли їх з трамваю…, вимагаючи вже знімати гроші в банкоматі», - додає чоловік, зазначаючи, що на той момент вже прибули правоохоронці, які також обурилися діями контролерів і відпустили «порушниць» - бабусю з онукою.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«До якої пори в нашому місті держиморди будуть безкарно гнобити простих нормальних людей? … допоможіть мені покарати цю свиноту у муніципальній формі», - наголосив львів’янин.

«Шарікови та їхні діти плодяться до сих пір. Кого понабирали в контролери?», «Я вже тиждень їжджу в трамваї в очікуванні зустріти тих контролерів (мавп), які довели моїх дітей теж до істерики. Вони вимагали оплатити штраф, хоча діти мали учнівські квитки, але без учнівського посвідчення при собі. Контролери дуже обурились, чому діти не мали при собі грошей оплатити штраф», - коментують ситуацію містяни.

«Боже, який жах. Та ці контролери з синіми рилами вже ох*їли по повній. Я взагалі не розумію, для чого вони...», «Дитина шкільного віку, це ж очевидно! Ну забула учнівський чи загубила, такий стрес зробили дитині і її сім'ї за копійки!», «Свинота - це ще м’яко сказано, нездари і обділені нещасні створіння працюють контролерами», «Скільки читаю таких дописів, то скрізь "зловили" або дівчину, або дитину. Ще жодного разу не прочитала, що спіймали зайця чоловічої статі. Не розумію, чи то всі чоловіки чемно сплачують за проїзд, чи то контролери просто відриваються на слабших?», - не стримуються у коментарях мешканці Львова.

Нагадаємо, що українець защебетав солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "Скучили"

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис