В електричці, яка курсує за напрямком «Стрий-Львів», двері до вагону просто не зачиняються. Це при тому, що на вулиці все ще зима, сніг і холод. Про це написали у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

На опублікованому відео – двері в тамбур вагона, які просто не зачиняються. Крім того, що це додає холоду в потязі, відкриті двері під час руху транспорту – це ще й небезпека травмуватися для пасажирів.

«Ідентично в маршрутках! Тепер за 14 гривень буде!!! Маршрутка металолом, комфорт какаха але плати 14 гривень», «Вам не вгодиш, зимою холодно, літом жарко...», «То кондеціонер», - жартують львів’яни.

«Ви вже забули «Стрий – Лавочне»? Вікна на місці, двері частково закриваються, та ще й їде трохи... Загалом, норм...», «Це щоб ковід у вагоні не затримувався. В міністерстві колосальну роботу над тим провели та виділили величезні кошти, щоб цей дієвий засіб запрацював на практиці…», «Поставимо вайфай, будуть супер умови для українців...», «Вікно (двері) в Європу», - жартують люди.

«Це техніка, яка має властивість виходити з ладу, не спрацьовувати... Очевидно, нижні направляючі руху дверей забиті снігом, двері стали на перекосі (як видно із знімку) і відповідно заклинили. Можливо, хтось із пасажирів допоміг, щоб таке трапилось», - пояснюють у коментарях.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше повідомляли, реформа УЗ - це наближення до нормативів ЄС, і ми повинні її провести - політолог.

Як повідомляв Знай.uа, пріоритети УЗ-анбандлінг, виведення пасажирської філії зі збитків та інвестиції, - експерт.

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" посадила харків'янина в поїзд з клопами: мало не загризли.