У п'ятницю, 26 лютого свій День народження святкує відома українська телеведуча Марічка Падалко. Її колеги, знайомі та друзі одразу ж прийнялися засипати зірку поздоровленнями та побажаннями.
Так подруга Марічки Падалко та її кума Лідія Таран на своїй сторінці в Instagram також привітала іменинницю. При цьому Таран опублікувала кілька фактів про Падалко.

Фото зі сторінки Лідії Таран

"💖 16 років тому вона подарувала мені ковзани! Справжні! Тоді це було як зараз малолітражку автівку! (Тепер на них катається моя донька - доросла до мого розміру)

💝Ми познайомились заочно, тому що були «конкурентами»- Марічка тоді вела Проспорт на 1+1, а я СпортРепортер на Новому каналі. Ми стежили один за одним в телевізорі, а потім зустрілись в реалі і ... оп) подружились😜

💖 У 2004 тому ще до появи всіх дітей і Її Єгора ми підтримали автопробіг помаранчевих Україною, доїхали до Сум і нам було дуже страшно, бо поселились ми в готелі з доволі агресивними тітушками. І дивом не постраждали 🤪", - зазначила Таран.
Також Лідія Таран зазначила, що фотографії, які зробила Марічка Падалко, коли її виписували з пологового будинку єдині, які збереглися з того дня. Тоді вона приїхала зустрічати телеведучу з чоловіком та 7-місяним похресником Таран.

"💖 У них в родині як Єгор скаже, так воно по-Марічкиному і буде☺️ Тому що це - справжня українська сім’я. Але оскільки їх бажання майже завжди співпадають - то не проблема взагалі!", - підсумувала Лідія Таран.
Також телеведуча зазначила, що привітання для Марічки Падалко можна також залишати у коментарях на її сторінці.

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину:"батьки голосно цокаються".

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще