Стало відомо про те, що дівчинка-підліток з України потрапила в мовний скандал. Зняла ролик в Tik Tok і потрапила в Миротворець.

Таким чином повідомляється, що в мережі розгорівся мовний скандал навколо висловлювань 15-річної блогерки Єлизавети Леоненко. На свій аккаунт вона зняла ролик про те, що не любить українську мову, що викликало хвилю ненависті не тільки до неї, але і до її сім'ї.

У відео вона зазначила, що не вміє нормально розмовляти на ньому, від чого отримала злісні коментарі під постом.

Через деякий час вона знову вирішила висловитися стосовно української мови, і висловлювалася вона експресивно, використовуючи нецензурну лексику.

"Та вср*лась мені ваша "рідна мова". Якщо людина не любить цю мову, то навіщо на ньому розмовляти?"- каже вона.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Це ще не все. Далі вона різко заявила, що не буде принципово дружити з тими, хто в повсякденному житті говорить українською, так як її бісить він, зокрема саме його звучання.

"Тому, маленькі патріотики зі своєї зал*пи, зі своїх сіл, від*біться від мене, будь ласка. Чому з сіл? Тому що в Києві, бл*ть, майже нікого немає, хто розмовляє українською. Всі говорять російською, і нікого це не ї*е" - підсумувала вона ролик.

Після негативної реакції передплатників вона ролик видалила, і при цьому, варто відзначити що зараз у неї більше 140 тисяч передплатників.

У мережі після цього почали публікувати її особисті дані, зокрема на сайті»Миротворець".

Нагадаємо, У мережі розгорівся скандал серед батьків одинадцятикласників через пропаганду нетрадиційної орієнтації в підручниках.

Як повідомляв портал Знай, у Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті персонал жорстоко знущався вихованців з аутизмом.

Також портал Знай писав, що знаменитий київський бар " Хвильовий "опинився в епіцентрі мовного скандалу:"по-українськи незручно".