Маленькій українці потрібна термінова допомога. Важке захворювання кісток руйнує хребет дитини, тому дівчинці потрібна термінова операція.
Про це повідомляє ТСН.
7-річній Олі Храпійчук із селища Сахкамінь на Хмельниччині потрібна операція, яка має врятувати її хребет. У дитини туберкульоз кісток.
Все почалося навесні 2019 року, коли у дівчинки почалися болі в спині. Тоді лікарні поставили діагноз - деформація стопи, рекомендували масаж і мазі. Згодом біль припинилася, але в один момент у Олі змінилася хода, дихання, почав рости горб. Повторне обстеження показало перелом грудних хребців і компресію спинного мозку.

Дівчинці з туберкульозом кісток потрібна допомога, фото ТСН

Такі результати налякали медиків, тому дитину направили до столичних фахівців, які встановили, що такі наслідки у дитини викликав туберкульоз кісток.

«Зараз дівчинка в "ОХМАТДИТ" і готується до наступної (вже третьої) операції. Їй належить встановити пластину з імплантами для стабілізації хребта. Тому що в результаті туберкульозного спондиліту зруйновані 5 хребців в грудному відділі, клиноподібна деформація тіл хребців і вже серйозно страждає кістковий мозок», — розповіла тітка дівчинки.

Якщо терміново не провести операцію, дівчинка залишиться лежить на все життя. Купити дорогу пластину сім'ї допоміг благодійник. Але супутні витрати і головне реабілітація після операції обійдеться родині в десяток тисяч гривень.
Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку: 5168 7573 6039 8376
Одержувач: Дейчук Неля Миколаївна

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал Знай, маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також Знай писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще