На Рівненщині жінка народила дитину та поклала її до морозильної камери. Тепер породіллі загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до п’яти років.
Про це повідомили в ГУНП Рівненської області.
Так, стало відомо, що правоохоронці підозрюють жительку Рівненської області у вбивстві. Відомо, що вона загорнула новонароджену дитину у рушник та в пакет, а потім поклала до морозилки. Жінка народжувала вдома, на обліку ніде не перебувала.

Поліція, фото: Патрульна поліція, фото: Патрульна поліція, фото: скріншот з відео

Відомо, що у вівторок, 9 лютого до поліції надійшло повідомлення з Дубровицької районної лікарні. У приймальне відділення за допомогою звернулася 34-річна жителька, яка самостійно народила. Правоохоронцям вдалося встановити, що 8 лютого близько 02:30 у жінки почалися пологи. З її слів, вона перебувала орієнтовно на сьомому місяці вагітності.
Породілля народила вдома, сама перерізала пуповину, загорнула дитину у рушник та в пакет, який потім поклала до морозильної камери. З її слів, дитина народилася мертвою. Пізніше у неї почалася кровотеча і вона звернулася до лікарні.
Там жінка запевняла медиків, що самотужки перервала небажану вагітність. Втім згодом зізналася, що насправді народила і розповіла, де залишила дитину. Правоохоронці знайшли тіло новонародженої дівчинки та відправили його на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті дитини.
Слідчі розпочали досудове розслідування за статтею 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). Також призначена судово-психіатрична експертиза.

Нагадаємо, коронавірус обірвав життя українки та новонародженого немовляти: не щадить нікого.

Як повідомляв "Знай", безпечні домашні пологи в Україні: лікар пояснила, чому це неможливо.

"Знай" писав, У Рівному при домашніх пологах померла послідовниця зірки Instagram залишивши двох дітей

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще