У понеділок, 8 лютого у Львові випало майже 30 сантиметрів снігу. Комунальні служби міста відразу ж вирушили на боротьбу з негодою. Проте через значні опади сил комунальників не вистачало, тому небайдужі містяни також ринули на допомогу та прийнялися розчищати вулиці міста.
До такої ініціативи й долучився мер міста Андрій Садовий й призвав інших наслідувати його приклад.

"За прогнозами синоптиків, наступні 10 днів будуть непростими. Тому маємо організуватись і разом допомогти нашим комунальникам. Велике прохання до всіх власників бізнесу та інших організацій вийти на вулиці і прибрати сніг біля своїх офісів, магазинів та кафе", - написав Садовий на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Скріншот допису у фейсбук

Згодом у спільнотах Львова з'явилося фото, на якому видно, як Андрій садовий під час прибирання вулиць роздає інтерв'ю місцевим журналістам. Львів'яни іронічно підмітили, що Садовий так довго прибирав сніг саме через те, що його часто відволікають.

Скріншот допису у фейсбук

"Тепер ясно чому Іванович так довго сніг прибирає — його постійно відволікають", - іронічно відзначили у спільноті "Ху**вий Львів".

Львів'яни у соціальних мережах відразу ж прийнялися коментували фото на якому Садовий роздає інтерв'ю під час прибирання вулиць.

"Цікаво скільки метрів прочистив, попіарився та й лишився ровера!", "Але до вечора справився ", "Кінокомедія", "Солдат спить, служба йде! Ви робіть, а я поговорю", "ПОКАЗУХА", "Ай маладєц", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів