Відома українська співачка Ірина Федишин має багатотисячну армію шанувальників у соціальних мережах. Зірка з задоволенням ділиться зі своїми фанатами новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами в Instagram.

Нещодавно, а саме 1 лютого, зірка відзначила свій 34-й День народження. Її чоловік зробив для неї сюрприз, тому це свято вона зустріла біля океану. Ірина Федишин разом зі своєю родиною вирушила у Домініканську Республіку.

День народження Ірини Федишин, фото instagram

Але, на цьому сюрпризи для іменинниці не закінчилися. Так, під час святкової вечері у родинному колі працівники закладу принесли для Ірини торт зі свічкою. Варто відзначити що це все супроводжувалося піснею та гучними оплесками.

День народження Ірини Федишин, фото instagram

На відео видно, що це стало для зірки справжнім сюрпризом і вона не може стримати емоцій від всього побаченого.

День народження Ірини Федишин, фото instagram

"Це був несподіваний момент) Я якраз щось «наминала»))), коли мене застали зненацька 🤪 На відео, навіть, помітно, як я стараюся естетично щось доїсти 🤣 Але це було так приємно 🥰 Після цього я ще більше зрозуміла, як я люблю приємні сюрпризи 😍🎉🎂", - написала зірка під відео.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів.

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірус і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.