Відомий український співак Арсен Мірзоян, також відомий як чоловік співачки Тоні Матвієнко, ділиться постійно кадрами з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Insatgram. Він трохи відпочив у закладі.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Арсена Мірзояна в соціальній мережі Instagram з'явився новий пост. Він на тлі вивіски караоке-бару в стильному костюмі.

Під постом артист написав: "Хто сказав, що Арсен Мірзоян не ходить в караоке».

Артист знаходиться в Ужгороді, де і вирішив відвідати даний заклад. З ким він там був, і з якого приводу в місті - не повідомляється.

Нагадаємо раніше артист розповів про особисті рекорди. За перший місяць 2021 року йому вдалося пробігти 100 кілометрів. Все завдяки щоденним пробіжкам. Фанати шоковані такими досягненнями, і написали слова підтримки і захоплення.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій. Напередодні Нового року зіркове подружжя разом з волонтерами відправилося на Донбас. Майже тиждень Тоня і Арсен виступали нон-стоп на лінії зіткнення, проводячи по 2-3 концерти в день.

Як повідомляв портал Знай, Арсен Мірзоян після Єгипту скупався в холодному Дніпрі.

Після теплого Єгипту Арсен Мірзоян вирішив навідатися до свого рідного міста Запоріжжя. На своїй сторінці в Instagram він поділився свіжими фотографіями з поїздки.

Також Знай писав, що Арсен Мірзоян отримав військову нагороду від наших захисників.