Новий образ “від Юлії Тимошенко” активно обговорюють користувачі соцмереж. Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко змінила імідж та помітно омолодилася.
Так, стало відомо, що Юлія Тимошенко прийшла до Ради з новою зачіскою. При цьому українці відзначили, що Тимошенко помітно помолодшала і її обличчя почало виглядати свіжішим. Журналісти розпитали пластичних хірургів, у чому секрет її молодості, передає ТСН.

Образ Юлії Тимошенко - скріншот

"До цього було багато спроб ін'єкціями витягнути молодість, але це не вдавалося. Вона зробила підтяжку обличчя і нижні повіки", - розповів хірург Дмитро Слоссер.

Хірург відзначив, що робота виконана якісно. До того ж додав, що Юлія Володимирівна зробила правильно, що продовжила собі молодість.

Юлія Тимошенко, скріншот із відео

Своєю чергою пресслужба Юлії Тимошенко відхрестилася від хірургічного втручання та все списує на відпочинок.

Юлія Тимошенко, фото з соцмереж

"Юлія Володимирівна 20 днів відпочивала зі своїм чоловіком на морі. Ось і весь секрет", - зазначили у пресслужбі Тимошенко.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, новий імідж Юлії Тимошенко збентежив українців: "З обличчям Ольги Сумської". Найгучнішою подією на засіданні Ради стала промова голови парламенту Дмитра Разумкова.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко в черговий раз стала бабусею. Її донька Євгенія народила сина. Це вже третя її дитина, малюка назвали Адамом

Як повідомляв Знай.uа, Covid-19 забрав життя близької людини Юлії Тимошенко: "Жив і мріяв космосом".