Одному з найкращих бійців підрозділу "Азов" з позивним "Круглий" назавжди залишиться 28. Він загинув 7 червня 2019 року внаслідок потужного обстрілу (із застосуванням ствольної артилерії 122 мм та мінометів 120 мм) позицій полку «Азов» на Світлодарській дузі.
Дмитра Пругла любили, поважали і на нього рівнялися побратими. Це інтерв'ю знімальна група "5 каналу" записувала ще 1 квітня 2019 року на Світлодарській дузі. Тоді цілий ранок по цих позиціях ворог гатив з міномету. "Круглий" був спокійний і виважений.

Скріншот з відео

Цим відеоматеріалом пропонуємо вшанувати пам'ять загиблого героя та нагадати, що кожного дня наші воїни на Донбасі свідомо ризикують своїм життям заради України.

Скріншот з відео

"Ворог по-різному себе поводить, досить. Іноді провокують. В основному – обстрілами з мінометів, АСГ, великокаліберних кулеметів. Іноді працює крупнокаліберна артилерія. Заборонена артилерія часто працює, кілька разів на тиждень точно. Працюють, не приховуючи нічого. З артилерії навіть більше, ніж зі стрілкового озброєння. Обстріли з артилерії корегують безпілотником. Це розповсюджена практика для них", - розповів тоді вояка.

Нагадаємо, російські окупанти "підкидають" воїнам на Донбасі гранатометні постріли: ОБСЄ про все вже знає

Як повідомляв "Знай.ua", ворог закидає заборонені міни на Донбасі: ЗСУ затримали причетного до окупантів

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

Знай.ua писав, окупанти поранили воїнів на Донбасі: ЗСУ не стали цього терпіти