Львів'яни скаржаться, що на одній з місцевих площ святкову ялинку встановили не надто рівно, і вона перевалюється на один бік.
Про це на "Гарячу лінію міста Львова" повідомив львів'янин Yura Kobernyk.
Так, львів'янин поскаржився, що новорічна ялинка, яка стоїть на проспекті Свободи 28, встановлена криво і перевалюється на один бік. Він попросив найшвидшим часом розв'язати цю проблем.

Фото: Yura Kobernyk

"Прохання вирівняти ялинку на площі біля опери. Наразі ялинка різко перевалюється на один бік, необхідно відновити симетрію. Адреса: проспект Свободи 28 ", - написав львів'янин у своєму допису.

Скріншот

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під опублікованим фото.

Фото: Yura Kobernyk

"А може то нова "пізанська" вежа по львівські?", "Що це в цьому році з ялинками, як пороблено. Там капелюха вбрали, тут падає. Містика.", "Який рік така ялинка...нема чого дивуватись", "Її доштиковували гілками, бо вона з одного боку була лиса,
Тому і виглядає, що не рівно стоїть. Спочатку добре подивіться, а тоді вже коментуйте!", " Ще в центрі не була... )))Але файна ялинка. Надіюсь, знову буде сама найгарніша", "Х'юстон у нас проблеми"!", - такі коментарі залишили користувачі межі.

Скріншот

Скріншот

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.