У Львові раптово зупинилося серце колишнього тренера "Карпат" Валентина Ходукіна, який 33 роки віддав тренерській і науковій діяльності.
Про це повідомляє "Главком".
Так, стало відомо, що у Львові, у середу, 16 грудня на 82-му році життя помер колишній тренер ФК «Карпати». Варто зазначити, що на початку вересня 81-річний Валентин Ходукін переніс коронавірус.

Світлина - ФК «Карпати»

Валентин народився 17 серпня 1939 року у Харкові, в сім’ї футболіста Михайла Ходукіна. У восьмирічному віці Валентин разом із батьками та братом Віктором переїхав до Львова, який став для нього рідним.

Свій футбольний шлях Ходукін розпочав у дрогобицькому «Нафтовику». Далі був львівський «Сільмаш», на основі якого якраз створювали «Карпати». Проте у складі нової команди Валентин так і не зіграв і у 1963-му перебрався в тернопільський «Авангард». Незабаром він отримав травму і попрощався з професійним футболом.

Набагато плідніше Валентин Михайлович проявив себе у науковій та тренерській діяльності. Загалом Ходукін відпрацював 33 роки в Інституті фізкультури, а на початку 90-х стартувала його тренерська кар’єра. Спершу він успішно тренував стрийську «Скалу» разом із Михайлом Вільховим, а потім увійшов до комплексно-наукової групи «Карпат», які тоді очолював Мирон Маркевич.

На початку осені Валентин Ходукін переніс важку форму коронавірусу. Тоді друзі й знайомі збирали на лікування тренера кошти. Витрати, необхідні для боротьби з підступною інфекцією, для Валентина Михайловича були непідйомні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що помер радянський і російський актор Валентин Гафт у віці 85 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер голлівудський актор Томмі Лістер, його тіло виявили в квартирі поліцейські.

Також Знай.uа писав, що у віці 77 років пішов з життя легендарний радянський актор Микола Іванов.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще