Сайт "Миротворець" оновив досьє радянського і російського актора Валентина Гафта, який пішов з життя 12 грудня. Тепер інформація про його статус зазначає "Самоліквідувався".

Читайте Знай в Google News!

Джерело: сайт неурядової бази "Миротворець".

Ставлення Гафта до російсько-українського конфлікту початково було неоднозначним: артиста навіть включили до так званого "білого списку" осіб, які підтримали українську сторону.

Однак відразу після цього Гафт виступив з активною підтримкою режиму президента РФ Володимира Путіна та російської агресії.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Пізніше в інтерв'ю Валентин Гафт назвав себе «путінцем». Він заявив, що довіряє російському телебаченню і державі, вважає передачу Криму Україні несправедливою і покладає відповідальність за війну на Донбасі на Київ. Після цього артист був включений в перелік осіб, що створюють загрозу національній безпеці України. На думку Гафта, це зроблено через його любові до своєї країни і свого президента, так як він не вважає українців ворогами", — розповідають про артиста на Миротворці.

Скріншот "Миротворець"

Скріншот "Миротворець"

Валентин Гафт - радянський і російський актор театру і кіно, театральний режисер, поет і письменник. Артист дебютував в кінематографі ще в 1956 році у фільмі "Вбивство на вулиці Данте" і згодом користувався великою популярністю в ролях "кінолиходіїв". Також чоловік запам'ятався глядачеві завдяки яскравим ролям в гостросоціальних картинах відомого радянського і російського кінорежисера Ельдара Рязанова. Він знявся в "Гаражі", "Про бідного гусара замовте слово..." і "Небеса обітовані".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер актор Микола Іванов, який зіграв у "Вічному поклику". Причиною смерті називають серцеву недостатність. Про дату і місце похорону пообіцяли повідомити пізніше.

Знай.ua писав, помер Дарт Вейдер з "Зоряних воєн": Девід Проуз назавжди залишиться в серцях фанатів