Вже потихеньку наближаються до нас новорічні свята. І в цей період всі господині замислюватися, що б такого приготувати на святковий стіл. Адже до столу на найголовніше свято зими потрібно щось особливе і дуже смачне.
Читайте Знай в Google News!
Тому пропонуємо вам приготувати дуже ароматну і смачну буженину з курки. За цим рецептом вона завжди виходить ніжною і дуже смачною.
Інгредієнт:
куряче філе
сіль
вода
часник
Для маринаду:
соєвий соус
мед
паприка
мелений парний перець
сіль
Спосіб приготування:

Для початку потрібно 2 ст ложки солі без гірки розчинити в 0,5 л води і опустити туди три курячих філе. Все це потрібно витримати 2 години. Потім м'ясо обполоснути і промокнути рушником. Після нашпигувати часником.
Готуємо маринад: 6 ст л соєвого соусу, 1 ч л меду (з невеликою гіркою), 1 ч л паприки, 0,5 ч л меленого перцю, або будь-якої приправи без солі за смаком. Нашпиговану грудку вмочити в маринаді і загорнути у фольгу. Маринадом полити кожен шматочок.

Все відправити в розігріту до найвищої температури духовку на 10 хвилин. Потім вимкнути духовку і залишити там курочку, як мінімум, години на 2-3, поки повністю не охолоне.

Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.uа" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.